Transportfiets Amersfoort

Transportfiets kopen omgeving Amersfoort

Als u graag een transportfiets wilt kopen in de omgeving van Amersfoort, bent u bij van Hoeijen Rijwielen van harte welkom. We bieden een ruim assortiment transportfietsen van hoge kwaliteit voor zowel dames als heren. Daarbij kunt u rekenen op een deskundig advies en een uitstekende service. Onze rijwielspecialisten staan graag voor u klaar. Een transportfiets is een populair vervoersmiddel. Niet alleen voor in de stad, maar ook in het dagelijks leven.

Doordat deze fietsen zijn uitgerust met een voor en achterdrager, kunt u op een comfortabele manier diverse soorten bagage met u meenemen. Daarnaast hebben transportfietsen een robuust uiterlijk wat ze niet alleen degelijk maakt, maar ook solide. Doordat transportfietsen een voordrager hebben, zijn ze ook populair onder scholieren. Rugzakken kunnen eenvoudig voorop de fiets geplaatst worden, wat de fietservaring een stuk aangenamer maakt. Daarnaast blijft de fiets beter in balans door de optimale verdeling van het gewicht.

Bij van Hoeijen Rijwielen in Amersfoort bent u dan ook aan het juiste adres als u op zoek bent naar een transportfiets. In onze fietsenwinkel heeft u de keuze uit verschillende modellen voor zowel dames als heren. Ook als u liever een elektrische transportfiets wilt aanschaffen bieden we u voldoende keuze. Zo vindt u altijd de fiets die voldoet aan uw wensen en fietsprestaties.

Transportfiets kopen bij van Hoeijen Rijwielen in Amersfoort

Van Hoeijen Rijwielen in Amersfoort is dé specialist op het gebied van kwaliteitsvolle fietsen. Bij ons bent u niet alleen aan het juiste adres voor de aanschaf van een transportfiets, maar ook als u een e-bike wilt kopen in Amersfoort staan we voor u klaar. Onze ervaren medewerkers voorzien u graag van een passend en op maat gemaakt advies. Bij van Hoeijen Rijwielen vindt u altijd de transportfiets die u zoekt.

Doordat we enkel werken met vooraanstaande merken zoals Cortina, bent u altijd verzekerd van een transportfiets van hoge kwaliteit. De fietsen zijn leverbaar in diverse framehoogtes en uitvoeringen. Hierbij kunt u denken aan versnellingen of trapondersteuning. De transportfiets is een goede keuze als u regelmatig op pad bent met bepakking. Hierbij kunt u denken aan het doen van de dagelijkse boodschappen, maar ook scholieren maken dankbaar gebruik van deze innovatieve fietsen.

Daarnaast heeft de transportfiets een stoer en trendy uiterlijk. Dat maakt de fiets zowel geschikt voor dames als heren. Als u graag een transportfiets wilt kopen in de omgeving van Amersfoort, dan staat van Hoeijen Rijwielen graag voor u klaar. Ook na uw aankoop zijn we u van dienst met een gedegen onderhoud en reparatie. Neem vrijblijvend contact met ons op of kom langs in onze fietsenwinkel.