Mountainbike Amersfoort

Mountainbike in Amersfoort kopen met goede service

Op zoek naar een mountainbike in Amersfoort waarbij u kunt rekenen op een goede service? Wij zijn een rijwielhandel met inmiddels al 63 jaar ervaring in ons vak. Op het gebied van race- en mountainbikes hebben wij verschillende personeelsleden in ons team die u veel kunnen vertellen over alle vernieuwde technieken. In een team van 7 man werken wij hard om de service die u van ons gewend bent na te leven. Wilt u graag advies ontvangen tijdens het maken van de keuze voor een mountainbike? Heeft u specifieke wensen? Wij doen ons uiterste best om u goed van dienst te zijn en u de juiste adviezen aan te reiken. Voor ons is het erg belangrijk dat u nog lang plezier heeft van uw mountainbike. Daarom kunt u ook na het kopen van een mountainbike in onze winkel in Amersfoort profiteren van een goede service.

Kiezen van de juiste mountainbike in Amersfoort

U heeft besloten dat u een mountainbike in Amersfoort wilt kopen maar dan komt de grote vraag: ‘Welke mountainbike is de beste en waar zult u het meeste fietsplezier van hebben?’ Daarmee helpen wij u graag een handje op weg. Het grootste verschil tussen mountainbikes is een hard-tail of volledig geveerde mountainbike. Zoals al een beetje uit de naam is af te leiden, heeft de hard-tail alleen vering in de voorvork en heeft de volledig geveerde mountainbike vering in de voor- en achtervork. Om te bepalen welke van de twee het meest geschikt is moet u nadenken over op welke type terrein u wilt gaan rijden. Zo is de hardtail een goede allrounder en is geschikt voor bijvoorbeeld toertochten en het onder de knie krijgen van de basics. De volledig geveerde variant is geschikt als je vooral van plan bent off-road te rijden. Natuurlijk is er nog veel meer te vertellen dus kom eens langs in onze winkel in Amersfoort en krijg mountainbike-advies van onze specialisten!

Mountainbike in Amersfoort voor dagelijkse avonturen

Bent u op zoek naar een mountainbike in Amersfoort die ook geschikt is voor dagelijkse avonturen op verharde en onverharde wegen? Zowel voor dames als voor heren hebben wij verschillende type mountainbikes in het assortiment. Deze varianten zijn zowel een goede keuze voor trailrijdsters maar kunnen ook prima dienen als comfortabele en stabiele forenzen fiets. Blijf altijd op de hoogte van nieuwe modellen mountainbikes in Amersfoort door u in te schrijven voor de nieuwsbrief. Heeft u al een mountainbike gezien waar uw oog op is gevallen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan!